Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tofu firme
- 950 g de agua
- 70 g de harina de trigo
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 220 g de arroz de grano redondo
- 1 diente de ajo
- 15 g de jengibre fresco en rodajas de 2 mm
- 85 g de manzana (sin piel ni semillas), en trozos
- 150 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 100 g de cebolla en gajos de 1 cm
- 30 g de aceite de oliva
- 2 - 3 cucharaditas de curry en polvo
- 1 cucharadita de garam masala
- 50 g de kétchup
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 2 cucharadas de azúcar moreno
- aceite de oliva para freír
-
4 - 6
cucharadas de panko
of 4 - 6 cucharadas de pan rallado - hojas de cilantro fresco para decorar
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3394 kJ / 811 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 117.7 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 992.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vegano de berenjenas
50min
Chile sin carne
1h
Ensalada de quinoa con tofu
45 Min
Seitán con verduras en tarros al vacío
1h 10min
Mac and Cheese vegano
5h
Biryani de verduras - India
50min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1h
Salsa boloñesa de soja
40min
Ramen vegano
1h
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Curry de garbanzos y verduras
25 Min