Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g Babyspinat, frisch
of 150 g Blattspinat, frisch - 300 g Milch
- 2 Eier
- 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 260 g Weizenmehl Type 1050
- ¾ TL Salz
- 120 g Möhren, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Schmand
- 250 g Quark
- 100 g Feta, in Stücken
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- neutrales Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1524 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 630 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35 Min
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30 min
Regenbogen-Fladenbrot
1 godz. 10 min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
Frühlingsgemüse in Blätterteig
1 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Mais-Tortilla
45min
Gefüllte Spinattortillas
1 Std.
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min