Risotto mit frischen Steinpilzen

Risotto mit frischen Steinpilzen

4.1 74 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Peterli, frisch abgezupft
    1 Bund
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Steinpilze, frisch in Stücken
    300 g
    40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
    320 g
  • Weisswein, trocken
    60 g
  • Wasser
    800 g
  • Salz
    1 TL
    1 geh. TL Gemüsebouillon Paste
  • Butter in Stücken
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 1861 kJ / 444 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...