Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 20 g Butter
-
1000
g grüne Erbsen, frisch
of 1000 g grüne Erbsen, gefroren - 600 g Wasser
-
1
EL Geflügelbouillon
of 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) -
200
g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
of 200 g Crème Fraîche, alle Sorten - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 min
Randen-Suppe
45 min
Tomatencremesuppe
35 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min