
Apparaten en accessoires
Steinpilzrisotto mit Brie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Salzstängeli50 g
-
Thymian Blätter von 3 Zweigchen abgezupft5 Zweigchen
-
Wasser800 g
-
Steinpilze, getrocknet25 g
-
Steinpilzbouillonwürfel (für je 0.5l)2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter1 EL
-
Risottoreis300 g
-
Weisswein, trocken100 g
-
Brie200 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
538 kcal /
2247 kJ
Eiwitten
17 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Betty Bossi mix - Winter 2019
16 recepten
Zwitserland
Zwitserland