Apparaten en accessoires
Polenta
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
Gemüsebouillon Paste2 TL
-
Salz½ TL
-
Maisgriess250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1341 kJ /
320 kcal
Vetten
10 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Einfach. Selbst. Gemacht.
264 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto milanese
30 Min
Knöpfli
50 Min
Risotto
30 Min
Knöpfli
50 Min
Bündner Gerstensuppe
55 Min
Polenta
1 Std.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Gerstensuppe
1 Std. 20 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Berner Rösti
40 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min