Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Bündnerfleisch, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Lauch, in Stücken
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 80 g Rollgerste
- 800 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 200 g Vollrahm
- ½ Bund Schnittlauch, fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Polenta
30 min
Knöpfli
50 Min
Polenta
1 godz.
Rhabarberwähe
55min
Bündner Gerstensuppe
55min
Berner Rösti
40min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Rüeblisalat
15 min