Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Steinpilze, getrocknet
- 200 g Wasser, kochend heiss
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (z.B. Arborio oder Vialone)
- 100 g Weisswein
-
750
g Gemüsefond, heiss
of 750 g Rindsfond, heiss - 5 - 8 Safranfäden
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Munder Safranrisotto
45min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Polenta
30min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Tessiner Polenta
45min
Risotto milanese
30min
Risotto
30min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Aargauer Rüeblitorte
2h