Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 80 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 190 g Randen, roh, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 100 g Rotwein
- 400 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Saltimbocca
- 8 Kalbsplätzli (z.B. Nuss, je ca. 50 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Salbei (ca. 20 g), 8 Blätter abgezupft
- 4 Rohschinken in Tranchen (ca. 50 g), halbiert
- 2 EL Bratbutter
Fertig stellen
- 200 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2771 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Randen-Suppe
45 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1u. 30min
Risotto milanese
30 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Rhabarberwähe
55 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Spinatwähe
55 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Gemüsetatar
25min