
Apparaten en accessoires
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie, glattblättrig (ca. 10 g)½ Bund
-
Hüttenkäse nature200 g
-
Karotten in Stücken (3 cm)250 g
-
Rotkohl in Stücken (3 cm)300 g
-
Datteln, entsteint halbiert2
-
Apfelessig2 EL
-
Olivenöl2 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta in 4 Scheiben100 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
848 kcal /
3535 kJ
Eiwitten
38.7 g
Vetten
59 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Betty Bossi Mix - Herbst 2019
11 recepten
Zwitserland
Zwitserland