Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Sbrinz, in Stücken (2 cm)
- 500 g gelbe Peperoni, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 100 g Weisswein
- 700 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1 Briefchen Safranpulver
- ¾ TL Salz
- 1 EL Olivenöl
- 250 g Cherry-Tomaten mit Rispen
- ½ TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2138 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Spinat-Zitronen-Risotto
30 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Älpler Magronen
45min
Risotto milanese
30 Min
Bündner-Spätzli
45min
Kartoffelstock nature
55min
Ofen-Käseschnitte
35 Min