Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
6
pés de mistura de ervas aromáticas frescas (manjericão, sálvia, alecrim, etc.)
of 1 c. sopa de mistura de ervas aromáticas secas - 1 dente de alho
- 2 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g lombo de vaca
- 500 g água
- 1 chalota cortada ao meio
- 1 filete de anchova, em óleo
- 1 c. chá de alcaparras (optioneel)
- 30 g azeite
- 600 g curgete cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 pitada de pimenta
- 6 folhas de hortelã
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 Std. 40 Min
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50 min
Peixe miso com feijão-verde e puré de grão
3h
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 min
Rassolnik (sopa de cornichons)
1 Std. 20 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35 min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Frango e pastinaca com creme de limão
1 godz. 50 min
Manteiga ghee
1h 10min
Sopa de couve com almôndegas de aves
50 min
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3h 25 phút