Apparaten en accessoires
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
1761 kJ /
421 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Vegan jus
40 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen