Apparaten en accessoires
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
1761 kJ /
421 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Geen beoordelingen
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Victoria biscuit gebak
1u. 10min