
Apparaten en accessoires
Alpenmacaroni
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
874 kcal /
3642 kJ
Eiwitten
20 g
Vetten
45 g
Koolhydraten
92 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Crème anglaise
15min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan pudding
15min