Apparaten en accessoires
Alpenmacaroni
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
3642 kJ /
874 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
92 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Vegan pudding
15min
Ovenburger
1u. 45min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Glühwein
15min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min