Apparaten en accessoires
Alpenmacaroni
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
3642 kJ /
874 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
92 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Gekruide lamstaart
40min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
XXL kip pastei
1u. 55min
Miso Udon Noedels
20min