Alpenmacaroni

Alpenmacaroni

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties

Ingrediënten

Macaroni
  • Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)
    100 g
  • vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)
    400 g
  • water
    450 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    300 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ¼ tl
  • appels in stukken (2 cm)
    500 g
  • droge pasta, type macaroni
    250 g
  • bloem
    40 g
  • uien in fijne ringen
    160 g
  • boter
    30 g
Appelmoes en afwerking
  • citroensap
    25 g
  • suiker naar eigen smaak
    20 - 40 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 874 kcal / 3642 kJ
Eiwitten 20 g
Vetten 45 g
Koolhydraten 92 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...