
Apparaten en accessoires
Alpenmacaroni
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
874 kcal /
3642 kJ
Eiwitten
20 g
Vetten
45 g
Koolhydraten
92 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux