Apparaten en accessoires
Flammekuchen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
407.8 kJ /
98.5 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
13.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3u.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Gyoza met kip en knoflook
45min
Mangochutney
1u. 20min
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Citroensorbet met schuimwijn
10min