
Apparaten en accessoires
Glühwein
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Voeding per 1 portie
Calorieën
89 kcal /
375 kJ
Eiwitten
0.5 g
Vetten
0.2 g
Koolhydraten
21 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
13.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux