Apparaten en accessoires
Glühwein
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
13.2 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
375 kJ /
89 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Vegan cheeseburgers
10u.
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Brioche
5u.
Papaya'péro
30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Gazpacho
1u. 15min