Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Leverpannenkoeken
- 600 g kippenlever
- 2 eieren
- 50 g bloem
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 30 g olie, om te frituren
Vulling
- 160 g uien, in 4 gesneden
- 100 g wortelen, in plakjes
- 3 teentjes knoflook
- 40 g olie
- 85 g ketchup
- 100 g mayonaise, huisgemaakt
Opbouw
- 20 g mayonaise, huisgemaakt
-
10
g verse dille, fijngehakt
of 10 g verse gemengde kruiden, fijngehakt - 50 g groene paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- 50 g rode paprika, ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille-ijs sandwiches
13sa 25 dk
Aardappelkoekjes
45 min
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 godz.
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Crème anglaise
15 min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen