Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
- 10 g piece fresh ginger, cut into slices
- 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 pear, cored and cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 70 g chilli broad bean paste
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 2133.1 kJ / 509.8 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 94.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 65023.4 mg
Alternatieve recepten
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3 godz. 30 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4h 35min
Rava payasam (TM6)
50 Min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Carrot kimchi
Geen beoordelingen
Citrus dust
4h 10min
Basic nut butter
30 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Vegan almond dip
5 Min