Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 30 g fish sauce or coconut aminos (see Tips)
- 10 g piece fresh ginger, cut into slices
- 4 garlic cloves, peeled and cut into slices
- 2 carrots, cut into pieces
- 1 pear, cored and cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 tbsp shiro (white) miso paste
- 70 g chilli broad bean paste
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 2133.1 kJ / 509.8 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 94.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 65023.4 mg
Alternatieve recepten
Kimchi
149 Std.
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Geen beoordelingen
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Hoi sin sauce
15min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
'Skinny' pineapple cordial
1h 40min
Miso dressing
5 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, TM6)
2 godz. 10 min
Black rye bread
2h 35min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min