Apparaten en accessoires
Sauerkraut
Voorbereiding. 15min
Totaal 96u.
5 portions
Ingrediënten
-
head white cabbage (approx. 21 oz)1
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
juniper berries1 tsp
-
whole cloves5
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
0.3 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
125.4 kJ /
30 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentation with TM6
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2 godz. 20 min
Seitan
40 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Thai Dressing
30 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min