Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g sesame oil
- 115 g hoisin sauce
- 115 g honey, liquid
- 85 g ketchup
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Diao)
- 60 g rice vinegar
- 30 g soy sauce
- 15 g sriracha sauce
- ¼ tsp Chinese five-spice powder
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 235.9 kJ / 56.4 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 273.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Korean fried chicken
4 godz.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1 godz.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Wonderful White Bread
5h
Herby potato salad with crisp topping
50min