Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g dried dates, pitted
- 1 ½ tsp baking soda
- 170 g water
- butter, unsalted, to grease
Sticky Toffee Sauce
- 60 g butter, unsalted, cut into pieces
- 60 g dark brown sugar
- 70 g honey
- 45 g whole milk
-
15
g clementine juice
of 1 tsp vanilla extract, natural
Sticky Toffee Puddings
- 45 g butter, unsalted, cut into pieces
- 100 g dark brown sugar
- 140 g all-purpose flour
- ½ tsp baking powder
- 1 egg, large
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1784.1 kJ / 426.4 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 71.6 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 380.2 mg
Alternatieve recepten
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
Geen beoordelingen
Five seed bread
1h 50 min
Classic Chocolate Fudge
3h 10 min
Cranberry Bacon Stuffing
10 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Pickled Onions (TM6)
30 min
Classic trifle
4h
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min