Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
of 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
of 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de trucha
2 godz. 40 min
Ensalada de espinacas con sésamo
30 min
Champiñones rellenos con verduras
1 Std.
Salsa holandesa
15 Min
Coles de bruselas asadas
45 min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1 Std. 25 Min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1 Std.
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Espiral de lombarda y manzana
40min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min