Pencas de acelga rebozadas y crema de acelgas

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

  • 1 manojo de acelgas (aprox. 900-1000 g)
  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 - 4 pellizcos de sal
  • 250 g de agua
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de harina de trigo
  • 2 huevos
  • aceite para freír

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 681.3 mg
Eiwitten 10.7 g
Calorieën 1789 kJ / 428 kcal
Vetten 28 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 34.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...