Compatibele versies
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolla roja en trozos
- 55 g de tomates secos en aceite escurridos (reserve el aceite)
- 1 diente de ajo
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 15 g de mostaza
- 3 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
-
1
pellizco de guindilla seca desmenuzada
of 1 pellizco de chile seco desmenuzado - 2 yemas de huevo
- 200 g de solomillo de ternera sin tendones ni nervios, en trozos de 3 cm, parcialmente congelados durante 30-60 minutos (ver sugerencia)
- 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de alcaparras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Ceviche de corvina
2h 40min
Tartar dos salmones
20min
Tartar de buey
10min
Cóctel de frutos rojos con cava
5min
Fondue de queso manchego y cebolletas
30min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Cóctel Rossini
5min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30min
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1h 15min
Steak tartare
30min