Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de courge butternut (ou potimarron), pelée et en petits dés
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de fond de veau
- 280 g de pâtes sèches, type coquillettes
- 20 g de beurre
- 2 tranches de jambon blanc, en lamelles
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455.1 kJ / 347.8 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 165.5 mg
Alternatieve recepten
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Risotto aux raisins et champignons
30 min
Petit salé aux lentilles
55min
Röstis de carottes et pommes de terre
40 min
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min