Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage (le jour même)
- 200 g de beurre demi-sel (en plaquette)
- 200 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1505.5 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 211.5 g
- Natrium
- 14.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sablés viennois
45 Min
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Cruffins américains
3 Std. 50 Min
Cannelés à la fleur d'oranger
14h
Babka chocolat-caramel
3h
Escargots à la pistache
21 Std.
Gozleme
1 Std. 40 Min
Craquants aux fruits rouges
2 Std.
Forêts-Noires individuelles
1 Std. 40 Min
Petits paniers abricots et pistaches
20h
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25 Min
Brioche feuilletée
5 Std.