Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crémeux au chocolat
- 85 g de crème liquide 35% m.g.
- 85 g de lait entier
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux (voir "Conseil(s)")
La coque croustillante
- 60 g de beurre doux, tempéré
- 60 g de cassonade
- 60 g de noisettes en poudre
- 60 g de farine T55
- 20 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, émiettées
- 15 g de chocolat fondu
- 125 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865.2 kJ / 447.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 30.5 mg
Alternatieve recepten
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Paris-brest
3h 10min
Tarte meringuée au pamplemousse
5 Std. 45 Min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1 godz. 10 min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Etoiles amandes et caramel
1h 15min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Sapin de Noël apéro
1h
Roulés au cheddar, bacon et oignons caramélisés
3h 25min
Financiers pistache et framboise
35 min
Royal au chocolat
3h 30min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h