Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crémeux au chocolat
- 85 g de crème liquide 35% m.g.
- 85 g de lait entier
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux (voir "Conseil(s)")
La coque croustillante
- 60 g de beurre doux, tempéré
- 60 g de cassonade
- 60 g de noisettes en poudre
- 60 g de farine T55
- 20 g de crêpes dentelle, type Gavottes®, émiettées
- 15 g de chocolat fondu
- 125 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865.2 kJ / 447.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 30.5 mg
Alternatieve recepten
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Tartelette au chocolat praliné
2h 30min
Reine-de-Saba aux noisettes grillées
1h 20min
New York roll à la pistache
1h 30min
Couronne feuilletée aux légumes rôtis
1h 40min
Charlotte aux fraises
3sa 35 dk
Nids de Pâques meringués
3h 20min
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1h 20min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20min
Délice pomme-speculoos
12 godz.
Gâteau mousse au praliné
13h