Compatibele versies
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aceite de tartufo (trufa)
- 10 g de trufa negra fresca
- 200 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
Tagliatelle de espárragos verdes
- 1 manojo de espárragos verdes gordos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 trufa negra fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 907 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 7.59 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 19.21 g
- Vezels
- 2.12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ataditos de jamón y judías verdes
30 min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Gazpacho de espárragos verdes
2h
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas marinadas con gulas y fresas
8u. 45min
Alcachofas a la romana
50min
Brochetas de verduras con salsa vierge
30 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h
Setas a la crema
20 min