Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos de aprox. 3-4 cm
- 50 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de caldo de verduras
- 200 g de queso emmental rallado
- 6 biscotes
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1304 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 15.24 g
- Koolhydraten
- 9.24 g
- Vetten
- 23.78 g
- Vezels
- 2.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Milhojas de repollo
1h 15 min
Acelgas en adobillo
40min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1u. 30min
Sopa a la riojana
45min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de lechuga
40min
Crema de escarola con queso feta
35 min
Acelgas con tomate
30min
Sopa armenia de repollo
50min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Sopa de los hortelanos
30min