Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos de aprox. 3-4 cm
- 50 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de caldo de verduras
- 200 g de queso emmental rallado
- 6 biscotes
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1304 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 15.24 g
- Koolhydraten
- 9.24 g
- Vetten
- 23.78 g
- Vezels
- 2.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30 min
Sopa a la riojana
45 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Acelgas con tomate
30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Sopa armenia de repollo
50min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Sopa de ajo con tomate
40min
Acelgas en adobillo
40min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min