Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 dientes de ajo
- 400 g de tomates maduros
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca (y alguna más para decorar)
- 2 ½ - 3 cucharaditas de sal
- 10 g de vinagre
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de espárragos verdes
-
2
pak choi (acelgas chinas) cortados en trozos
of 200 g de acelgas en trozos - 1300 g de agua
- 300 g de pasta corta seca tipo farfalle
- 150 g de judías verdes redondas frescas en rodajas de 1-2 cm
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1065 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 9.47 g
- Koolhydraten
- 40.48 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10min
Espaguetis integrales con pollo y verdura
25min
Ensalada de garbanzos y espinacas con cilantro y lima
15min
Arroz con brócoli, atún y aguacate
30min
Ensalada de patata y verduras con pollo
1h 15min
Ensalada de arroz con aliño de gazpacho
1h 45min
Fusilli con guisantes, habas y verduras de primavera
35min
Pasta integral con verduras y queso fresco
35min
Ensalada de habas y guisantes con jamón
30min
Ensalada de pasta integral con lentejas y frutos rojos
30min
Ensalada de pasta con pollo y salmón
20min
Salteado de arroz con verduras y tortilla
50min