Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de tocino entreverado curado (en trozos)
- 1500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 150 g de judías verdes redondas frescas (en trozos)
- 50 g de guisantes congelados
- 2 ramitas de romero fresco
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 peras (en trozos)
- 100 g de tirabeques
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 11.58 g
- Koolhydraten
- 10.97 g
- Vetten
- 17.01 g
- Vezels
- 4.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1hod. 50min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Sopa de verduras variadas con pasta
45 Min
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Arroz con verduras y judías rojas
45 Min
Cuna de cordero rellena
1hod. 40min
Menú: Sopa de verduras con pasta. Paleta de cerdo rellena y verduras. Pudines y muffins
1hod. 40min
Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 Std.
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55 Min
Sopa de judías rojas
35 Min