Pipirrana au calamar (salade andalouse)

Pipirrana au calamar (salade andalouse)

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 300 g de concombre détaillé en dés
  • 6 pincées de sel
  • 60 g d'oignon nouveau
  • ½ piment vert frais (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g d'huile d'olive
  • 500 g de calamars coupés en lamelles
  • 300 g de tomates détaillées en dés
  • 200 g de poivron jaune détaillé en dés
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 30 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1.5 mg
Eiwitten 42.5 g
Calorieën 1370.8 kJ / 326.3 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 1676.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 9.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...