Apparaten en accessoires
Yoghurt and jalapeño dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
260 g
Ingrediënten
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 260 g
Natrium
440.5 mg
Eiwitten
22.7 g
Calorieën
926.2 kJ /
221.4 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
32.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mango and labne slice
28u.
Traditional cocktail sauce
5min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Lemon and thyme oil
25min
Lemon and caper aioli
15min
Lemon Rosemary Infused Oil
45min
Sunflower and nori filling
3u. 10min
Japanese-style dressing
5min
Prawn balls with pickled vegetables
1u. 15min
Mai Tai
10min
Mixed tomato and labne salad
24u. 20min
Leek and smoked salmon dip
55min