Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing
- 4 asparagus, ends trimmed
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 10 g butter
- ½ tsp apple cider vinegar
- 500 g water, plus 2 tablespoons extra
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch sea salt
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1000 kJ / 238.2 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 343 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Shepherd's pie
55min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Cauliflower gratin
1h
Better-for-you custard
15min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Custard
10min
Poached eggs
25min
Boiled eggs
20min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Hazelnut hot chocolate
10min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min