Salade de cabillaud, tomate et céleri

Salade de cabillaud, tomate et céleri

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 20 g de vinaigre balsamique
  • 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
  • 1 c. à café de jus de citron et 30 g
  • ½ c. à café de sel et 3 pincées
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de tomates mûres coupées en morceaux
  • 100 g de branche de céleri coupée en morceaux
  • 100 g de salade verte
    100 g de pousses d'épinards

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 370 mg
Eiwitten 37 g
Calorieën 1508 kJ / 360 kcal
Vetten 22 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...