Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 ½ c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin)
- 1 c. à café de jus de citron, et 30 g
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- 4 filets de cabillaud (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1000 g d'eau
- 200 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 100 g de branche de céleri, coupée en morceaux
-
100
g de salade verte
of 100 g de pousses d'épinards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1508 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 370 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15min
Salade de boulgour et saumon vapeur
25 min
Sauce aïoli végane
10 min
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
45min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45min
Salade d’aubergines à la vietnamienne
2h 30 min
Salade de cabillaud, sauce à la mangue
35 Min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1h 35 min
Poke bowl vert
1h
Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé
45min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30min
Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur
1h