Compatibele versies
Omelette al vapor con queso de cabra y cebolla morada caramelizada
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 7-8 mm)
- 40 g de miel de abeja
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 1 ½ cdita de sal
- 6 huevos
- 100 g de queso de cabra fresco, cremoso
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 50 g de queso de cabra fresco
- 30 g de nuez de castilla, pelada, picada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Ejotes almendrados
30 min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1 godz.
Nidos de papa con salmón y crema
2h 40min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40min
Greibes
1 godz.
Sal de apio
1 godz.
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30 min
Tortilla española baja en grasa
45 min