Vegetales gratinados con queso azul

Vegetales gratinados con queso azul

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porción

Ingrediënten

  • 2 dientes de ajo pelados
  • 1 echalot pelado, cortado por la mitad
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen o al gusto
  • 250 g de agua
  • 1 cda de caldo de verduras en pasta
    ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
  • 150 g de queso azul Jersey azul (ver variación), en trozos
  • 30 g de harina de trigo
  • 50 g de mantequilla en cubos
  • 80 g de crema (18% grasa)
  • 1 cdita de pimienta blanca molida
  • 2 pizcas de nuez moscada en polvo
  • 500 g de papa pelada, en trozos (aprox. 2-3 mm)
  • 500 g de chirivía pelada, en trozos (aprox. 2-3 mm)
  • 500 g de camote pelado, en trozos (aprox. 2-3 mm)
  • 50 g de nuez pecana
  • 2 cdas de miel o al gusto

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 0.6 mg
Eiwitten 17.8 g
Calorieën 3305.3 kJ / 790 kcal
Vetten 42.3 g
Vezels 14.3 g
Verzadigd vet 19.8 g
Koolhydraten 90.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...