Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin semillas
- 1 cdita de ralladura de limón
- 80 g de poro, solamente la parte blanca
- 80 g de apio, en trozos (3 cm)
- 250 g de membrillo, pelado y cortado en cubos (3 cm)
- 20 g de vino de Jerez, seco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de calabaza amarilla, pelada, sin semillas y en trozos (4 cm)
- 750 g de caldo de pollo
- 150 g crema (18% grasa), y un poco más para servir
- 1 pizca de sal marina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 1 pera, rebanada (5 mm) y remojada en agua con limón
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de espinaca
25 Min
Puré de manzana
20 min
Sopa de apio
50 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Sopa fría de coliflor
5h
Crema de hongos con tocino
25 Min
Minestrone de poro, papa y cebada
40 min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 min
Crema de calabaza con queso de cabra
30 min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45 min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Crema de betabel
40 min