Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 2 dientes de ajo
- 20 g de filetes de anchoa en aceite
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 300 g de garbanzo blanco cocido, escurrido
- ½ limón amarillo, sólo la ralladura
-
1
cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
of 1 cubo de caldo de verduras - 250 g de arroz precocido (tiempo de cocción 15 min.)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 978 kJ / 233.8 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 400.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de lentejas
1h 30min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Pastel de calabacita
1h 15min
Crema de camote con hojuelas de camote
40min
Risotto de calabacita
25min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1h
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30min
Lentejas rojas picantes y papas al vapor rellenas de champiñones con crema de jitomate.
Geen beoordelingen
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Sartén con pisto de verduras de verano
40min
Tarta de papas y champiñones
1h 20min