Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rebanadas de solomillo, aprox. 200 g c/u, 3 cm de grosor
- ½ cdita de sal
- 30 g de jugo de limón amarillo
- agua, la suficiente para sumergir la bolsa sin rebasar la marca máxima de 2 L
- 1 echalot (aprox. 40 g), en mitades
- 30 g de mantequilla, en cubos
- 80 g de Marsala, seco o dulce, o vino dulce
- 200 g de agua
- ¼ de cubo de caldo de res (para 0,5 l.), desmoronado
- 600 g de camote, en piezas (2-3 cm)
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cdita de pimienta verde, conservado, drenado
- 1 - 2 pizca de sal fina
- 40 g de mantequilla, en piezas
- 1 - 2 cda de salsa de soya
- ½ cdita de jengibre en polvo
- ½ cdita de ajo en polvo
- 1 cda de mantequilla, para saltear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2770 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 891 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón a la naranja
50min
Cerdo con crema de hinojo y puré de verduras
1h
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45min
Omelete Caprese de claras
20 min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Atún con salsa Vierge
50min
Huevos pochados
25 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Sal de tomillo
5min
Huevos benedictinos
1h
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Puré de camote
40min