Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio, en trozos (2 cm)
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 84 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Puré de betabel
1hod.
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Geen beoordelingen
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Escalopas de pavo al vapor
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min