![Estofado holandés en Cocción lenta TM6 Estofado holandés en Cocción lenta TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/de5ce9836aa42b5b701c7b7b2407ad62/Derivates/b2394d1684a2653bff446a54978d6be19201c92f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite vegetal
- 250 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 250 g de carne de res para estofados
- 50 g de cebolla blanca
- 150 g de zanahoria, pelada, en cubos (2 cm)
- 90 de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de harina de trigo
- 200 g de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 450 g de agua
- 30 g de puré de jitomate
- 20 g de vinagre de vino blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2150 kJ / 513.9 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 1799.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrina de pato y pollo
9h 30min
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10 min
Pollo al chilindrón
50 Min
Vegetales glaseados TM6
50 Std.
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Ravioles a la napolitana
50 Min
Puré de papas (Pelar)
35 min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Estofado de res TM6
4h
Pasta con carne molida
45 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min