Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite vegetal
- 250 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 250 g de carne de res para estofados
- 50 g de cebolla blanca
- 150 g de zanahoria, pelada, en cubos (2 cm)
- 90 de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de harina de trigo
- 200 g de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 450 g de agua
- 30 g de puré de jitomate
- 20 g de vinagre de vino blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2150 kJ / 513.9 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 1799.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5u. 5min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1hod. 30min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Estofado de res TM6
4h
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Mermelada de frutillas
1 godz. 5 min