Compatibele versies
Helado vegano de espresso y coco con brownies y salsa de chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de espresso y coco
- 250 g de nuez de la india
- agua caliente para remojar
- 15 g de café en grano
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar moscabada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 cditas de café instantáneo
- 2 pizcas de sal
Salsa de chocolate negro
- 50 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños
- 20 g de aceite de coco
- 70 g de leche de almendra, o de soya
Brownies veganos sin gluten
- 80 g de azúcar moscabada
- 80 g de agua
- 60 g de aceite de coco
- 2 cdas de semillas de linaza mezclado con 6 cucharadas de agua
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
- 200 g de chocolate vegano 70 % de cacao, en trozos pequeños o callets
- 80 g harina sin gluten
- ¼ cdita bicarbonato de sodio
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 87.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leche de almendras TM6
12h
Leche de nueces y coco
10min
Leche de luna rosa
10min
Café Dalgona
10min
Leche de cáñamo
30 min
Leche de avena
30 min
Masa madre sin gluten
120u.
Trufas de cocoa y avena
15min
Leche de nuez de la India
15min
Mantequilla vegana
5min
Mantequilla de nueces pecanas
30 min
Helado vegano de chocolate sin azúcar
13u.