![Apio al vapor (200-400 g) en cestillo Apio al vapor (200-400 g) en cestillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34259485-ff46-42ca-b925-06d2437bf4b8/Derivates/a62cd527-5be2-4a28-86e7-982954dbcdd3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de apio, en trozos (2 cm)
- Voeding
- per 100 gramo
- Calorieën
- 84 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos duros (2 piezas)
20 Min
Bases
14 godz. 45 min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20 Min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Keine Bewertungen
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Huevos duros (4 piezas)
20 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min