Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)

Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)

4.2 15 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porciones

Ingrediënten

  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de cebolla blanca
  • 500 g de papa en trozos
  • 200 g de agua
  • 1000 g de acelga, fresca
  • 1 cdita de sal
  • 125 g de leche de almendras
  • 50 g de piñones tostados

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 8 g
Calorieën 991 kJ / 236 kcal
Vetten 12 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...