Salteado de fideos de arroz con omelette de poro

Salteado de fideos de arroz con omelette de poro

3.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porciones

Ingrediënten

  • 200 g de fideos de arroz
  • 2120 - 2200 g de agua
  • 100 g de poro en trozos
  • 3 huevos
  • 50 g de salsa de soya
  • 20 g de aceite de ajonjolí
  • 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
  • 100 g de filete de pechuga de pollo sin piel en tiras (aprox. 0,5 cm x 5 cm)
  • 100 g de chícharos
  • 100 g de zanahoria en julianas
  • ½ cdita de sal
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 10 g de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
  • 20 g de aceite vegetal
  • 10 g de hojas de cilantro, frescas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 1090 mg
Eiwitten 13.3 g
Calorieën 1760.5 kJ / 420.8 kcal
Vetten 15.8 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 56.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...