Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de garbanzos secos
- 65 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 395 g de garbanzo blanco, enlatado, escurridos
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 45 g de maicena
- ¾ cdita de sal gruesa
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta molida
- de aceite para freír, el necesario
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1852 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 Min
Wraps de verduras
30 min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Boloñesa de lentejas
35min
Croquetas de papa y lentejas
2 godz.
Hamburguesas de portobello
40 Min
Hamburguesa veganas
45 min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40 Min
Gnocchis de betabel
1h 40 min
Hamburguesa de quinoa roja
40 Min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10 min