![Empanadas veganas con relleno de champiñones Empanadas veganas con relleno de champiñones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c70d3f01e68d62744cb48f6182b0f1b0/Derivates/47f7acce963e8ec2ffabefb05319cd40123cbfa4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de harina de trigo
- 220 g de agua, a temperatura ambiente
- 11 g de levadura seca
- 35 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 50 g de cebolla blanca, en mitades
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 150 g de pimiento rojo, sin semillas, en trozos
- 100 g de champiñones
- 20 g de puré de jitomate
- ½ cdita de pasta harissa
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite vegetal, para barnizar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales de Frijol
3u.
Tortitas de papa
1u.
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Empanadas vegetarianas felices
1h 10 min
Ensalada de repollo con higos secos y queso azul
10min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Frijoles al horno con verduras
30min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2u. 30min
Jaroset
15min
Albóndigas de tempeh
55 Min
Chiles rellenos de soya
45min
Ensalada tibia de frijoles
25min