Empanadas veganas con relleno de champiñones
TM6 TM5

Empanadas veganas con relleno de champiñones

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g de harina de trigo
  • 220 g de agua, a temperatura ambiente
  • 11 g de levadura seca
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cdita de sal
  • 50 g de cebolla blanca, en mitades
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 150 g de pimiento rojo, sin semillas, en trozos
  • 100 g de champiñones
  • 20 g de puré de jitomate
  • ½ cdita de pasta harissa
  • harina de trigo, para espolvorear
  • aceite vegetal, para barnizar

Voeding
per 1 pieza
Calorieën
346.7 kJ / 82.9 kcal
Eiwitten
2.6 g
Koolhydraten
14.2 g
Vetten
1.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Vezels
1.1 g
Natrium
149.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten