Empanadas veganas con relleno de champiñones

Empanadas veganas con relleno de champiñones

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
24 piezas

Ingrediënten

  • 400 g de harina de trigo
  • 220 g de agua a temperatura ambiente
  • 11 g de levadura seca
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cdita de sal
  • 50 g de cebolla blanca en mitades
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 150 g de pimiento rojo sin semillas, en trozos
  • 100 g de champiñones
  • 20 g de puré de jitomate
  • ½ cdita de pasta harissa
  • harina de trigo para espolvorear
  • aceite vegetal para barnizar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pieza

Natrium 149.7 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 346.7 kJ / 82.9 kcal
Vetten 1.8 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...