Compatibele versies
Ravioles de nueces en forma de estrella con salsa de champán
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para ravioles
- 200 g de harina de trigo
- 2 de huevo
- 1 cda de aceite de oliva
Relleno de ravioles
- 2 ramitas de perejil fresco
- 40 g de queso parmesano
- 50 g de nuez de castilla, pelada
- 30 g de mantequilla
- 100 g de pera, en dados (1 cm)
- 20 g de jitomate deshidratado, reducidos a la mitad
- 150 g de queso ricotta
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 pizcas de nuez moscada en polvo
Salsa de champán
- 1 diente de ajo
- 30 g de echalot
- 30 g de mantequilla
-
1
cdita de harina de trigo
of 1 cdita de fécula de maíz - 180 g de caldo de verduras
- 200 g de champán
- 20 g de media crema
- 1 - 2 cditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- 20 g de granada
- hojas de perejil fresco, para adornar
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 10587.2 kJ / 2530.4 kcal
- Eiwitten
- 78.4 g
- Koolhydraten
- 214.1 g
- Vetten
- 139.2 g
- Verzadigd vet
- 59.8 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 5633.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócoli
15min
Sopa italiana de papa
50 min
Pancakes de queso cottage con salsa de frutos rojos y plátano
30 min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 min
Muffins de omelette con cebolla cambray
50 min
Gratín Dauphinoise
50 min
Ensalada de pasta con salsa de olivo
Geen beoordelingen
Ensalada de sobras de pollo y kimchi
15min
Cazuela dulce de camote, nuez y malvaviscos al horno (Pelar)
1h 20 min
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55 min
Untable de pepino y ricotta
10min
Tarta tatin de jitomate
1h 10 min