Apparaten en accessoires
Bolillo sin gluten
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
3 porciones
Ingrediënten
-
60 g de harina de amaranto
-
1 cdita de psyllium
-
1 cdita de sal
-
11 g de levadura seca
-
1 cdita de azúcar
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 huevo
-
200 g de agua
-
1 cdita de goma xantana (4 g)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Natrium
941 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
516.5 kJ /
123.4 kcal
Vetten
3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
19.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Panadería sin gluten
12 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Pan sin gluten
1u. 40min
Pan de molde sin gluten
14u.
Baguette sin gluten
2u.
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina de arroz
5min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan brioche sin gluten
2u. 50min
Pan de caja sin gluten
2u.
Pan exprés sin gluten
1u.